Over Linde

Toen ze jong was deed Linde altijd enthousiast mee met haar vader als hij yogaoefeningen deed, dat vond ze zo interessant! Niet wetende dat ze daar jaren later nog steeds interesse in zou hebben.

Officieel begon haar yogareis in 2014 toen ze werd uitgenodigd voor een Hatha Yogales. De rust die het haar bracht, liet een blijvende diepe indruk achter. Daar wilde ze wel meer van proeven. Na een aantal fijne jaren bij die yogaschool, waar Linde behalve asana’s (houdingen) nog veel meer leerde over yoga, kwam de docent naar haar toe om te vragen of ze interesse had in een yogaopleiding. Dat had ze wel!

Linde dook de studieboeken in en begon met yoga voor volwassenen, waarna ze interesse kreeg in yoga voor kinderen. Ze besloot deze studie ook te volgen. In haar vrije tijd begon ze les te geven om te praktiseren wat ze geleerd had. Haar interesse bleef groeien en zo besloot ze in 2021 ook nog de studie Holistische Baby- en Dreumesyoga te volgen. Oorspronkelijk is Linde opgeleid tot Toegepast Psycholoog en werkzaam met kinderen. Dat ze zo’n interesse had in yoga en met name de kinderyoga was dus voor haar omgeving niet zo’n grote verassing!

Scroll naar boven