Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Guidance to Connection

Wanneer

23 maart 2024    
10:30 - 17:00

“Stil. Onder de indruk. Bevrijd. Wat een dag. Nienke heeft ons een ervaring aangereikt die ik ten volste heb kunnen ontvangen. De sfeer, de toewijding van Nienke en de onderdelen van de dag maakten dat mij dit lukte. Ik kon me overgeven, ik kon toelaten, loslaten en ontvangen. Het heeft me toegang gegeven tot emoties, bevrijd van een rem, inzicht gegeven in blokkades en patronen.  Ik weet nu wat ik anders wil.”

Hoe klinkt dit?

De meeste reacties gaan over de diepe ontspanning die gevoeld is op de dag. Ik heb ook meerdere deelnemers horen zeggen dat ze de nachten na deze dag lekkerder dan ooit sliepen! Na 2 edities is het tijd voor de 3e editie van deze gave dag op zaterdag 23 maart as.

Kijk jij uit naar een dag voor jezelf? Een dag om verdieping en verbinding aan te gaan? Lees dan snel verder!

Nienke van Happy on the Move zal jou deze hele dag gidsen, begeleiden en ondersteunen. “Ik kan niet wachten om de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren en deze “Guidance to Connection” tot uiting te laten komen zodat jij een magische dag ervaart. Ik weet zeker dat je deze dag een laagje dieper gaat bij jezelf met als gevolg meer verbinding met jezelf.”


Wat kun je verwachten?

We beginnen de dag met een hartverwarmende Cacao Ceremonie, waarbij we in een veilige setting genieten van deze heilige drank. Voel hoe de cacao je hart opent en je verbindt met je diepste gevoelens en verlangens.

Nienke begeleidt je in een zachte en vloeiende Slow Flow Yogasessie, waarbij de bewegingen synchroniseren met de ademhaling. Laat spanning los en ervaar totale ontspanning en vrijheid.

Laat je meenemen in adembegeleiding, waarbij je meer leert luisteren naar je lichaam en het bewustzijn van je adem vergroot. Ontdek je diepe innerlijke wijsheid en vrede.

Geniet van Yoga Nidra, een diepe geleide ontspanningsmeditatie waarin je diepe ontspanning en herstel ervaart. Laat je onderbewuste geest helende processen bevorderen.


Tijdens “Guidance to Connection” word je verwend met een heerlijke vegan lunch, bereid met liefde en aandacht voor jouw welzijn.

Reserveer nu je plek voor deze betoverende dag voor maar liefst €109,-. Ben jij al lid met een abonnement bij Yogastudio Happy on the Move? Dan krijg je €10,- korting!

Ervaar een dag vol ontspanning, verbinding en innerlijke groei tijdens “Guidance to Connection” bij Yogastudio Happy on the Move op zaterdag 23 maart van 10:30 tot 17:00. Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Dit ticket is niet restitueerbaar. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, check dan of er een wachtlijst is.

 

Scroll naar boven