Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Flow Yoga

Flow Yoga is een dynamische yogastijl die fysieke en mentale balans bevordert. Bij Flow Yoga worden houdingen naadloos aan elkaar geregen in een vloeiende, ritmische beweging. Het doel is om een continue stroom van beweging en ademhaling te creëren, waardoor je een diepere verbinding met je lichaam en geest kunt ervaren.

Tijdens een Flow Yoga les worden de houdingen synchroon uitgevoerd met de ademhaling, waardoor je in een meditatieve staat komt. De bewegingen kunnen vloeiend en zacht zijn, maar ook krachtig en uitdagend, afhankelijk van het niveau van de beoefenaar.

De voordelen van Flow Yoga zijn onder andere het vergroten van flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Het helpt ook om stress te verminderen, de concentratie te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Flow Yoga is geschikt voor alle niveaus, omdat de houdingen kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en mogelijkheden.

Bij Yogastudio Happy on the Move kun je genieten van Flow Yogalessen die je uitnodigen om in het moment te zijn, te bewegen met je ademhaling en een diepe verbinding met jezelf te ervaren.

Scroll naar boven