Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Meditatie les

Meditatieles bij Yogastudio Happy on the Move is een rustgevende en verrijkende ervaring die je helpt om innerlijke rust en balans te vinden. Tijdens de les word je begeleid in verschillende meditatietechnieken om je geest te kalmeren en je te helpen in het moment te zijn.

De meditatieles begint altijd met een half uur Yin Yoga. Vervolgens word je begeleid in het vinden van een comfortabele positie, waarbij je zowel je lichaam als geest ontspant. De docent zal je vervolgens begeleiden door middel van ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties om je aandacht naar binnen te richten.

Tijdens de les leer je ook verschillende mindfulness-technieken om bewust te worden van je gedachten, gevoelens en sensaties zonder oordeel. Dit helpt je om los te laten en stress te verminderen. Regelmatige beoefening van meditatie kan je concentratie verbeteren, angst verminderen en je algemeen welzijn bevorderen.

De meditatieles bij Yogastudio Happy on the Move is geschikt voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Het is een uitnodigende en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien in je meditatiepraktijk. Kom en ontdek de helende kracht van meditatie voor jezelf!

Scroll naar boven