Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een kalmerende en herstellende yogastijl die gericht is op diepe ontspanning en herstel van lichaam en geest. In plaats van actieve houdingen en inspanning, richt Restorative Yoga zich op passieve houdingen die langere tijd (5 – 10 minuten) worden aangehouden, ondersteund door props zoals dekens, kussens en blokken.

Tijdens een Restorative Yoga les worden de houdingen ontworpen om spanning los te laten en het zenuwstelsel te kalmeren. Door langdurig in deze comfortabele houdingen te blijven, kan het lichaam diep ontspannen en herstellen, terwijl de geest tot rust komt.

Restorative Yoga is geschikt voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners en mensen met blessures of gezondheidsproblemen. Het is een zachte en toegankelijke les die helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap en het vergroten van de flexibiliteit. Het is ook een geweldige aanvulling op een actieve yogapractice of andere sportactiviteiten, omdat het helpt bij het herstellen van spieren en het voorkomen van overbelasting.

In een drukke en veeleisende wereld biedt Restorative Yoga een oase van rust en ontspanning, waardoor je je energiek, verjongd en in balans voelt.

Scroll naar boven