Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Over Nair

Nair is altijd een gedreven en fanatiek sporter geweest. Vooral in de groepslessen vond zij haar drive. Hoe zwaarder het was, hoe harder en sneller het ging, hoe leuker zij het vond. Door deze manier van sporten vond ze rust in haar hoofd. Na enige tijd werd ze gevraagd om zelf les te gaan geven, en ondanks dat ze geen ervaring had bleek dit haar goed af te gaan.

Na een aantal jaren van lesgeven, naast haar baan als stewardess en haar geweldige zoon van 11 werd het allemaal iets teveel en toen ze stopte met lesgeven kwam ze in aanraking met Bikram yoga. Ze merkte al snel hoe dit een positieve invloed had op haar lichaam en geest en hoe ze zich door ademhaling en meditatie beter ging voelen.

Nair werd gevraagd om bodybalance te geven en dit paste perfect bij de fase van haar leven. Ze kreeg steeds meer interesse in de filosofie achter yoga wat resulteerde in het volgen van een 200-uurs Yoga opleiding begin 2020.

Naast sporten en het lesgeven reist Nair graag. Diverse citytrips maar ook Curaçao en Thailand zijn favoriet. Nieuwe mensen ontmoeten, een goed gesprek, mensen leren wat yoga voor ze kan doen op en naast de mat, hoe je dit meeneemt in je dagelijkse bezigheden.

De yogareis van Nair is nog maar net begonnen maar het is nu al een enorme verrijking en dat wil zij graag met deelnemers delen.

Scroll naar boven