Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Over Nienke

Mijn doel in het leven is de mensen om me heen inspireren, op welke manier dan ook. Bijvoorbeeld door middel van een mooi gesprek, het delen van een (reis)verhaal, een les yoga of een coach sessie.

In juli 2017 heb ik Happy on the Move opgericht om Yoga en Coaching, ondertussen verworden passies, te combineren. Hiermee bereiken we ondertussen met een team docenten al heel wat mensen. En dat bevalt goed!

Na mijn eerste yogaopleiding in 2016 heb ik yoga verder leren kennen en ontdekt dat het een grote verrijking in mijn leven is. Zowel in het delen als zelf beoefenen leer ik dagelijks over mezelf en anderen. Yoga creëert ruimte in mijn lijf zodat ik ruimte ervaar in mijn hoofd. Mezelf uitdagen in houdingen zonder mezelf geweld aan te doen. Yoga is meer dan alleen houdingen op de mat. In verdere vervolgopleidingen heb ik me hier helemaal in doorgeschoold. De mooiste opleiding die ik heb gedaan is de Yogadocenten Verdiepingsopleiding bij Yogapoint Den Bosch. Hierdoor voelt lesgeven niet meer als een uit de hand gelopen hobby maar als een professie. 

Je kunt wel stellen dat ik een bezige bij ben. Reizen is een van mijn grootste passies en ondanks mijn fijne basis in Nederland wil ik er zo nu en dan tussenuit. Nieuwe inzichten opdoen in een heel andere omgeving. Om te ontspannen pak ik naast mijn yogamat graag een boek, kook ik graag en geniet ik met mijn verloofde, kindjes, vrienden en familie van elkaars gezelschap.

Scroll naar boven