Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Workshop ‘Inzicht krijgen’

Loop jij wel eens tegen jezelf aan op welke manier dan ook? Baal je wel eens van al die gedachten, obstakels en/of de sleur waar je in zit? Ik kan vervelende dingen niet wegnemen, als ik het kon deed ik het, maar ik kan je wel leren hoe je om gaat met allerlei ‘gedoe’ waar je mee moet dealen in het leven. En hoe leuk is het dat ik dat samen ga doen met iemand die net zo enthousiast is over dit onderwerp als ik? Inge Verboom Training & Coaching, en ik bundelen onze krachten en willen jou inspireren in het nemen van een stap.

‘Inzicht krijgen’, dat is iets wat we jou garanderen met het volgen van de gelijknamige workshop die Inge en ik bieden as. december en januari. In een vierdelige workshop nemen we je mee in de wereld van coaching en vooral in de wereld van… JOU!

“The earth has music for those who listen”, de aarde heeft muziek voor diegene die luistert. Een tekst van Shakespeare die voor mij staat voor zelfbewustzijn. Na een reis door Vietnam en Cambodja alweer 6 jaar geleden (wow!) merkte ik echt dat bewustzijn het begin is van verandering. Je kunt pas iets aanpakken als je weet wat er aan de hand is en wat je wilt. Dus is het nodig dat je goed luistert. En kijkt. Naar je lijf. En naar je hart…

Heb je hier oren naar? Dan nodigen we je uit voor de Workshop ‘Inzicht krijgen’. Inzicht krijgen in jezelf en in coaching door te doen, te luisteren en te beleven. Je komt 4x in een groep bij elkaar in de studio van Happy on the Move om 1,5 uur met elkaar aan de slag te gaan met onderdelen uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Kompasvinder, omrand met yogaoefeningen en mindfulness.

Je betaalt voor de 4 bijeenkomsten in totaal €100,-. Maar! Meld je je samen met iemand aan, dan betaal je samen €150,-! Bel dus snel je vriend(in) /partner /broer/zus/ouder/kennis/wie dan ook en meld je aan!

Data: as. 1 december, 15 december, 12 januari en 26 januari, alle dagen van 10:30 – 12:00.

Tot dan!

Scroll naar boven