Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

KEK-Markt 1 september Creatief Centrum Sliedrecht

Voorstellen als introductie op de KEK-markt:

Mijn naam is Nienke Drenkelford en mijn doel in het leven is de mensen om me heen inspireren, op welke manier dan ook. Bijvoorbeeld door middel van een mooi gesprek, het delen van een (reis)verhaal, een les yoga of een coaching sessie.

Ik heb een professionele achtergrond in de jeugdhulpverlening. Na mijn studie SPH heb ik jaren gewerkt in een jeugdzorgorganisatie, als groepswerker en ambulant hulpverlener van uit huis geplaatste jongeren en hun gezinnen. Na een half jaar reizen door Azië in 2016 ben ik binnen dezelfde jeugzorgorganisatie aan de slag gegaan op een afdeling waar ik me bezighoud met de mentale vitaliteit van medewerkers.

Na een yogaopleiding te hebben gevolgd in Azië en daaropvolgend een ACT-(coaching)opleiding combineer ik deze twee ondertussen verworden passies sinds 2017 binnen Happy on the Move.

Ik geef 4x in de week yogales in onze studio aan de Maaslaan en ACT-coaching vindt plaats op afspraak. En ik kan niet wachten om nog meer mensen te mogen inspireren!

Op de KEK-markt laat ik je samen met Inge Verboom, kinder- en jongerencoach, graag kennis maken met de wereld van coaching.

Scroll naar boven