Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Yoga Festival Sliedrecht

“Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?” Dat is de gedachte achter de samenwerking tussen Vitaal Outdoor, Subtle Yoga Creations en Happy on the Move. Respectievelijk Francis, Desiree en Nienke slaan de handen in een voor het organiseren van het Yoga Festival Sliedrecht.

Op zaterdag 27 oktober as. vindt het evenement plaats. In de Happy on the Move studio aan de Maaslaan 6 zijn tussen 10:00 en 17:00 verschillende vormen van yogalessen te volgen. Yogamatten zijn beschikbaar, net als thee en water. Uiteraard mag daar een hapje niet aan ontbreken en dus verzorgt Linsey van Wild Flower Vegan Food de catering.

De kans om met elkaar een samenwerking aan te gaan inspireerde ook meteen om iets door te geven. Wij zijn in staat onze dromen na te jagen maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd.  Deelname aan de lessen op 27 oktober is geheel gratis met de vraag om op de dag zelf een donatie te doen in de bus die hiervoor klaar zal staan. De keuze voor een goed doel is gevallen op de Make a Wish Foundation, een organisatie die wensen vervuld van kinderen die ernstig ziek zijn. Met elkaar kunnen we een mooi bedrag ophalen zodat we een steentje kunnen bijdragen aan het vervullen van wensen!

Inschrijven kan via http://www.vitaaloutdoor.nl/yoga-festival-sliedrecht/

Scroll naar boven