Dé Yogastudio van Sliedrecht en omstreken

Yogafestival Sliedrecht Zaterdag 24 oktober 2020

Boek meteen je ticket!

Ben je nieuwsgierig naar yoga? Wil je op een laagdrempelige manier iets nieuws ervaren? Of ben je al bekend met yoga en wil je meer? Kom dan op zaterdag 24 oktober as. naar het Yogafestival Sliedrecht bij Yogastudio Happy on the Move. Deze dag staat geheel in het teken van Yoga. Er zijn workshops en lezingen te volgen, je kunt eens een kijkje binnen nemen in de Yogastudio, als deelnemer aan het Yogafestival doe je mee aan een loterij en we zorgen ervoor dat je tussen jouw workshops door iets gezelligs te doen hebt.

Tickets
Voor €20,- scoor je een ticket. Hiermee:
– Volg je 2 workshops/lezingen naar keuze.
– Doe je automatisch mee aan de loterij waarbij je kans maakt op een FLXBL Yogamat of op 1 van de 3 goodybags!
– Krijg je bij aankomst een kleine verrassing, mede mogelijk gemaakt door Energie voor Tien.
– Is er een hapje & sapje beschikbaar en een gezellig samenkomen zodat je je ook tussen jouw workshops/lezingen niet hoeft te vervelen!

Je schaft het ticket aan via deze link en vervolgens meld je je aan voor de workshops/lezingen naar keuze.

Heb je al een ticket maar wil je meer dan 2 workshops/lezingen volgen? Dat kan! Via deze link boek je een losse strip voor €7,50 en meld je je alsnog aan voor een extra workshop/lezing. Meerdere losse strips aanschaffen mag. Let op, als je nog geen officieel ticket hebt aangeschaft is het aanschaffen van deze losse strip(s) niet geldig!

Klik hier voor het rooster Yogafestival Sliedecht zaterdag 24 oktober as.

Toelichting workshops/lezingen:
Workshop Meditatie
Tijdens deze workshop ga je vooral doen en krijg je wat kennis mee over meditatie. Nienke neemt je mee in een geleide meditatie als groep om de dag rustig te beginnen. Iedereen is welkom, wel of geen ervaring.
Maximaal 20 personen.

Lezing Chakra’s
Altijd al meer willen weten over chakra’s? Wat zijn chakra’s, waar zitten ze en wat kan de kennis van chakra’s jou opleveren? Francis neemt je mee in de psychologie van chakra’s zodat je geïnspireerd weer weg gaat. Met beide benen op de grond toch op zoek naar wat er meer is dan wat we zien.
Maximaal 20 personen.

Workshop Alignment
In yoga vind je jouw versie van een pose met als voorwaarde dat je jezelf veilig houdt. Daarnaast wil je het meeste halen uit een pose. En daarom is alignment belangrijk. Francis neemt de tijd om je te helpen aan jouw alignment te werken.
Maximaal 10 personen.

Workshop Powerposes
Ben je al bekend met yoga en wil je eens wat meer uitdagende poses oefenen? Nair laat jou wat gevorderde poses ervaren. Alles stap voor stap uitgelegd en op zoek naar jouw uitdaging. Ervaring met yoga is gewenst voor deze workshop.
Maximaal 10 personen.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan via deze link en schrijf je in voor jouw workshops/lezingen naar keuze. Want vol is vol!


Het Yogafestival is coronaproof, we vragen jouw medewerking hierbij. Check de poster hieronder en artikel 8 van de algemene voorwaarden “Coronaprotocol”. Hou jezelf en anderen veilig!

Scroll naar boven